Alvera 350 ml

30 март 2016, Comments 0

Alvera 350 ml

Заштитува на најприродниот начин

Avizor го лансираше Alvera, нов се во едно раствор кој особено се препорачува за дневно чистење на контактни леќи од силикон хидрогел. Формулирањето на Alvera ги содржи сите природни бенефити на Алое Вера што им овозможува на очите на нашите клиенти комфорт и заштита кои се единствени.

Производот е уникатен на пазарот:
- Дизајниран е специјално и тестиран за употреба на контактни леќи од силикон хидрогел.
Клиничките истражувања извршени на леќи од овој материјал покажуваат извонредни
резултати за КОМФОРТ при носење на леќи од силикон хидрогел по користење на Alverа.

- Заради заштитата која ја дава Alvera: Алое Вера создава слој на епителното ткиво кој спречува навлегување на нечистотии кои може да предизвикаат штета, што го намалува ризикот од иритации.
И затоа што е производ специјално дизајниран да дејствува против липидите. Студијата која е извршена демонстрира дека Alvera е нај ефективен раствор. Не само што подобро ги чисти липидите, но исто така го намалува и афинитетот на собирање на липиди на површината на леќата и вака значително ја зголемува хигиената и комфорот при користење на леќи од силикон хидрогел.
Alvera

Подетелни информации

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>