Производи

ОПТИЧКИ ЛЕЌИ

Изберете од нашата широка разновидност на оптички леќи, изработени од висококвалитетни материјали.

eyeglass lenses, glass, glasses glass-509385.jpg

КОНТАКТНИ ЛЕЌИ

Контактни леќи со светска класа во соработка со CooperVision и SOFLEX.

ТЕЧНОСТИ

Природни повеќенаменски течности за сите видови корисници на контактни леќи во соработка со AVIZOR

АНТИРЕФЛЕКСНА ЗАШТИТА

Изберете од нашите различни квалитетни анти-рефлектирачки премази.
PureGlide, BlueGlide, UltraGlide и многу повеќе.

РАМКИ

Следете ги светските трендови со стилски рамки за очила за сонце со GRACIA, Barnaby, GIOIA, Marc McDowell и повеќе.

ОПТИЧКА ОПРЕМА И ПРИБОР

Офталмолошки и оптички машини (Lensmetar, Refractor, Keratometar) во соработка со Huvitz.