Производи

ОПТИЧКИ ЛЕЌИ

Изберете од нашата широка разновидност на оптички леќи, изработени од висококвалитетни материјали.

Optical Lenses
ставање на конткатна леќа

КОНТАКТНИ ЛЕЌИ

Контактни леќи со светска класа во соработка со CooperVision и SOFLEX.

ТЕЧНОСТИ

Природни повеќенаменски течности за сите видови корисници на контактни леќи во соработка со AVIZOR

Течности за леќи
Sunglasses, park, grass

АНТИРЕФЛЕКСНА ЗАШТИТА

Изберете од нашите различни квалитетни анти-рефлектирачки премази.
PureGlide, BlueGlide, UltraGlide и многу повеќе.

РАМКИ

Следете ги светските трендови со стилски рамки за очила за сонце со GRACIA, Barnaby, GIOIA, Marc McDowell и повеќе.
Optometry, instruments

ОПТИЧКА ОПРЕМА И ПРИБОР

Офталмолошки и оптички машини (Lensmetar, Refractor, Keratometar) во соработка со Huvitz.

СПОРТСКИ ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ

Shimon сончеви очила наменети за бициклизам, трчање, планинарење, лов, риболов, скјање и кајакарење. Израбоени по светски стандарди со висок квалитет.