За нас

Кои сме ние?

Ленсмак е компанија која располага со оптички производи и помагала со кои ги снабдува оптичките продавници, офталмолошките ординации и аптеките.

Создадена од професионалци посветени да обезбедат брза и квалитетна услуга специфично адаптирана според потребите на клиентот.

Glasses, retro, vintage
Тимот на Ленсмак, со повеќе од 20 години искуство во производство и продажба на оптички производи, настојува да го понуди најдоброто од иновативната и функционална технологија на своите партнери.
Кога го работите тоа што го сакате се трудите да бидете најдобри во тоа, затоа успехот на нашата компанија се должи на препораките од нашите постоечки клиенти и кохезијата во тимската работа.
Meeting
Optical lenses
Како проактивна компанија во континуитет ги редeфинираме стандардите преку иновативност и флексибилност секогаш со цел да обезбедиме 100 отсто задоволство за нашите клиенти и партнери.

Мисија

Да се подигне свеста дека висококвалитетна нега за очи е клучот за задржување здрав вид во текот на целиот живот.

Визија

Да се ​​обезбедат висококвалитетни оптички материјали што им овозможуваат на корисниците да добијат кристално чист вид.

Вредности